Service inför säsongen pågår

Förutom en del kosmetiska förbättringar och kompletteringar av bilen, med tex blinkers bak, för att uppfylla reglementet så påbörjade jag en olje- / vätskeservice av bilen igår. När jag tömmer kylsystemet passar jag även på att byta kylarvätskebehållaren eftersom den gamla hade trasiga fästen var delvis fastsatt med buntband. Som vanligt tar allt längre tid än man tänker sig men jag hann väl halvvägs i alla fall och fastnade på att insatsfiltret till motoroljan inte passade.

En tur till märkesverkstaden nu på morgonen löste problemet så jag kan fortsätta i påskhelgen med att fylla motorolja och sen byta bromsvätska och klossar. Har även vagnboksbesiktning inbokad på söndag och jag hoppas det inte kommer vara några problem. Siktet är fortsatt inställt på seriepremiären på Gelleråsen den 7 maj och jag hoppas hinna beta av hela ”att-göra-listan” tills dess.

La på en omgång R-däck häromveckan så nu har jag det klart för torrt väglag, ska även lägga på de mjuka däcken ifall det blir vått.