Länkar

CAR Challenge
Club Alfa Romeo Challenge är Club Alfa Romeo Svezias tävlingsserie i banracing. Tävlingarna körs i huvudsak i samband med klubbens banmöten i syfte att ge deltagarna en utmaning som tar bankörandet till nya höjder och att bjuda på bra racing och inspiration för banmötets övriga deltagare och besökare.

Rejsa.nu – Vi kör på racerbana!
Kör du på trackdays eller håller du på med racing? Eller nyfiken på att testa? Varmt välkommen till Rejsa.nu! Sveriges med marginal största sajt kring bankörning med 1 miljon sidläsningar i månaden. Välkomna att dimpa ner i Rejsas virtuella soffa!

LMP Engineering
LMP Engineering drivs av Niklas Lilja som har lång erfarenhet av Abarth, både som framgångsrik förare och mekaniker. Gör alla förekommande arbeten på racebilar på bästa möjliga sätt. Niklas är även testförare hos Koeningsegg och satte 2017 världsrekord för en produktionsbil genom att nå en snittfart av 447,19 km/h (277.87 mph)!

Borgenhard Consulting
Helgrymma bilder och filmer.

Åke Nyberg Projekt AB
Arrangerar förarkurser och trackdays så du blir snabbare och säkrare i din egen bil på bana.

Dekaltrim
Dekaler av alla slag, CAR Challenge har även en egen sektion med dekaler till racebilarna:
Club Alfa Romeos egna sektion

Trendab
En av Sveriges största återförsäljare och generalagenter av utrustning till motorsporten. Alltid trevligt bemötande och både hjälmar och racestolar hemma för prov.

Aspen R
Aspen R är ett specialbränsle för motorsport med hög oktanhalt, 102 oktan. Innehåller nästan inte bensen eller svavel, färre skadliga bensinångor. Mindre skadligt för miljön och bättre för motorerna.

Endless
Bromsbelägg med bra prestanda och grym känsla.

Abarth Racing
Aktuell information om Abarths tävlingsverksamhet.