Resultat

Resultat 2022

Resultat 2018

Resultat 2017

Resultat 2016

Resultat 2015

Resultat 2014

Resultat 2013

Resultat 2012

Resultat 2011

Resultat 2010

Första halvan av säsongen 2010 uteblev pga de tidigare problemen med motorn och kompressorn. Hade dock löst detta till de två sista tävlingstillfällena, dvs Kinnekulle och Mantorp men de tjänade mest som test och shakedown för ekipaget. Fick dock med mig 2 poäng från Kinnekulle och erfarenhet från ett antal kval- och racevarv.

Resultat 2009

Tyvärr har resultaten detta året varit en besvikelse på grund av de oväntade problemen med motorn och kompressorn.

På Knutstorp blev det med andra ord poäng för första gången för detta ekipage. Positivt var också att jag på Knutstorp trots allt fick möjlighet att känna på potentialen i bilen och var faktiskt hela 0,8 sek snabbare i 156an än vad jag någonsin tidigare åkt på Knutstorp. Det bådar gott inför framtiden då jag borde kunna kapa den tiden ganska ordentligt när jag blivit van vid framhjulsdrift samt sorterat ut chassiet osv. Tyvärr blev jag sedan tvungen att ställa in resten av säsongen.

Resultat 2008

Resultat 2007

Summering av säsongsfinal och resultat 2007
Säsongsfinalen på Mantorp den 15 september överträffade mina förväntningar samtidigt som satsningen på en ny motor inför säsongen gav maximal utdelning. Resultatet blev tredjeplats i första racet och en andraplats i andra racet. Jag kapade dessutom varvtiderna med ca 5 sekunder jämfört med ifjol. En komplett racerapport för säsongens alla race finns under menyn ”Racerapporter”, alt klicka på denna länk för att se rapporten från säsongsavslutningen: Racerapport Mantorp

Den starka säsongsavslutningen innebar också att jag säkrade fjärdeplatsen i klass II totalt sett över hela säsongen. Det var en betydligt bättre placering än jag vågat hoppas på då jag helt missade premiärhelgen och därmed möjligheterna till att ta viktiga poäng i de inledande två racen.

Resultat 2006