Racekalender 2022

Nu är racekalendern för Club Alfa Romeo Challenge satt. I vanlig ordning handlar det om tio deltävlingar fördelat på fem racehelger enligt nedan:

Race 1&2: 7/5 Gelleråsen Arena
Race 3&4: 6/6 Kinnekulle Ring
Race 5&6: 1-3/7 Ring Knutstorp (Svenskt Sportvagnsmeeting)
Race 7&8: 27/8 Mittsverigebanan
Race 9&10: 25/9 Kinnekulle Ring

För egen del har tanken så här långt varit att sikta på att köra en till två tävlingshelger under säsongen. Eftersom jag inte hade möjlighet att köra något förra säsongen är jag fortsatt väldigt sugen på att ta mig ner till Knutstorp och köra när vi gästar storhelgen Svenskt Sportvagnsmeeting.

Före dess vore det bra med en rejäl avrostning vilket jag i nuläget siktar på att göra på säsongspremiären på Gelleråsen. Kan jag köra dessa två tillfällen är jag väldigt nöjd men jag vill inte utesluta att jag även försöker ta mig till Härnösand för att delta på Mittsverigebanan men det får visa sig ifall det är möjligt.