Kalender 2021 fastställd

Nu är racekalendern för Club Alfa Romeo Challenge 2021 klar och det blev en justering när det gäller race 5 & 6. Preliminärt var de planerade till Sviestad men i den slutliga kalendern körs även de på Kinnekulle samt att de flyttades fram en helg. Det innebär att den slutliga kalendern ser ut som nedan, givetvis med reservation för riktlinjer och rekommendationer till följd av pandemin:

Race 1+2, 8/5 Gelleråsen Arena.
Race 3+4, 1-4/7 Ring Knutstorp (Svenskt Sportvagnsmeeting).
Race 5+6, 7/8 Kinnekulle Ring.
Race 7+8, 12/9 Kinnekulle Ring.
Race 9+10, 10/10 Kinnekulle Ring.

För egen del fokuserar jag fortsatt på att i första hand komma till start till tävlingarna i samband med Svenskt Sportvagnsmeeting, dvs på Ring Knutstorp under första helgen i juli. Om det ska bli aktuellt vill jag dock även genomföra minst ett träningstillfälle innan dess, när detta isåfall bli vet jag inte ännu.