Mittsverigebanan 19-20 juli 2014, race 5&6

Det var ett par väldigt roliga, intensiva och extremt varma dagar på Mittsverigebanan som resulterade i mina första klassvinster någonsin. 

Dock var det väldigt få startande i Klass II men jag är ändå väldigt nöjd. Allt fungerade bra och nu är jag sugen på att åka till Kinnekulle för en massa körning under dubbelhelgen den 16-17 augusti. På lördagen kommer vi att ha träning samt taxikörning, då vi skjutsar passagerare i rejsbilarna. Söndag är det träning på förmiddagen, kval och två race på eftermiddagen. Skulle inte göra något om det blir lite svalare eller t.o.m lite molnigt då. 

Resultatet på Mittsverigebanan innebar att jag utökade min klassledning i tabellen samtidigt som vi passerat mitten av säsongen och nu har 4 av 10 deltävlingar kvar att köra.

Race 1 Mittsverigebanan 20 juli 2014